به گزارش متادخت، زن که سنی از او گذشته بود به کارشناس خانواده دادگاه گفت:
- حق من این نبود، بعد این همه سال زندگی حالا که یه پول و پلهای جمع کرده فیلش یاد هندستون کرده. به خدا من زن بدی نیستم. این همه سال کلفتی خودش و خانوادهاش رو کردم. ما وقتی ازدواج کردیم حتی پول نداشت یه اتاق اجاره کنه، من رو برد تو یکی از اتاقهای خونه باباش مجبورم میکرد کارهای خونه مادرش رو انجام بدم چون اگر نمیکردم ما رو از اونجا میانداختن بیرون. شده بودم کلفت دست به سینه خواهر و بردارهای آقا. حالا که اوضاع خوب شده من دلشو زدم! میخواد منو طلاق بده بره یه دختر جوون بگیره همسن و سال دخترای خودش. بچههام صداشون در نمیاد چون میترسن دیگه از پول خبری نباشه.
زن شروع به گریه کرد. کارشناس خانواده در پرونده چیزهایی را یادداشت کرد و با تاسف سرش را تکان داد. زن در میان هقهق گریههایش ادامه داد:
- پسر خواهرم وقتی فهمید، گفت خاله کوتاه نیا حالا که میخواد طلاقت بده همه حق و حقوقت رو باید بده. گفت اجرتالمثل تمام کارهایی که برای خانوادهاش کردی رو میتونی ازش بگیری؟ راست میگه میتونم بگیرم؟ من اصلا نمیدونم اجرتالمثل چیه!
کارشناس نگاهی به چهره محزون زن انداخت و گفت:
- شما قطعا حق و حقوقی داری که دادگاه اجازه نمیده ضایع بشه، ولی تصمیم گیرنده در این زمینه قاضیه، شما مدارکی رو که داری ارائه میکنی و ایشون تصمیم میگیرن. الانم گریه نکنید من با همسرتون صحبت میکنم شاید بشه بدون این که از هم جدا شید مشکل رو حل کرد.
زن شانهاش را بالا انداخت و گفت:
- صحبت کنید ولی مطمئن باشید نتیجهای نداره.
پیوست:
طبق تبصره ماده ۳۳۶ از قانون مدنی : چنانچه زوجه کارهایی را که شرعاً به عهدة وی نبوده و عرفاً برای آن کار اجرت المثل تعلق میگیرد، به دستور زوج و با عدم قصد تبرّع انجام داده باشد و برای دادگاه نیز ثابت شود، دادگاه اجرت المثل کارهای انجام گرفته را محاسبه و به پرداخت آن حکم مینماید.